Go Back   Neko-Sentai » FFXIV DAT Section » General Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 02-09-2016, 06:50 PM   #41
falec11
living body pilow
Forum Member
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 35
Thanks: 34
Thanked 47 Times in 15 Posts

Default

sounds nice
falec11 is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2016, 05:07 PM   #42
wubsterwulf
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 94
Thanks: 17
Thanked 93 Times in 20 Posts

Default

i kinda figured out how to do it my first attempt was a big suprise i was like sqrewing around with values i didnt really know what i was doing than when i touched the boob slider that was currently on 0 i got blown away by big ass tits that were the size of a submarine when i went in game i ended up with everyone having HUGE TORPEDO TITS

My second attempt i figured out wich values were for highlander only and could change it to what ever i wanted

on my third attempt tho i tried to get the same affect what i had in the first one but it not succesfull
wubsterwulf is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2016, 06:53 PM   #43
wubsterwulf
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 94
Thanks: 17
Thanked 93 Times in 20 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by PhoenixtheII View Post
Search for grouped:

BS:36 OOO:U f:1.039999962 4:1065353216 f:1.080000043 f:1.184000015 f:1.200000048

First hit in your list = Mi'qote, Or try the other 36 hits that you get.

1st value = height
2nd = tail (protip, after adding change it to float type, it'll turn to a 1)
3-5th = bust

Change values, zone

Have fun with your bigger kitty...
could you help me with finding these floats for hight and tail for male miqote?
wubsterwulf is offline  
Reply With Quote
Old 02-18-2016, 07:08 PM   #44
syris748
Forum Lurker
Forum Lurker
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 3
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default Help

I only seem to be able to find the floats for the non-permanant ones. I cant seem to find the ones that stay on even after you zone. Any tips on finding them?
syris748 is offline  
Reply With Quote
Old 02-20-2016, 09:02 AM   #45
wubsterwulf
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 94
Thanks: 17
Thanked 93 Times in 20 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by syris748 View Post
I only seem to be able to find the floats for the non-permanant ones. I cant seem to find the ones that stay on even after you zone. Any tips on finding them?
what are you exactly looking for ?
wubsterwulf is offline  
Reply With Quote
Old 02-20-2016, 09:53 AM   #46
wubsterwulf
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 94
Thanks: 17
Thanked 93 Times in 20 Posts

Default

i actually need some help with something i only have been able to find the boobs slider floats for female miqote and highlander and midlander

i have tried to get the other races aswell but with out luck and only found the non permanent one of Aura female

i also cant find the height float for other races beside miqote female

i would like to have the height and tail float and boob slider floaty for aura

and male miqote
wubsterwulf is offline  
Reply With Quote
Old 03-15-2016, 06:06 PM   #47
wubsterwulf
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 94
Thanks: 17
Thanked 93 Times in 20 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by aser View Post
Can anyone tell me how to go about finding the value for minimum bust size? my characters bust is set to 0 not max...
i am not sure if you are serious or not but first of all there is no sliders for butt size so there is no in game value to change for that

and if your bust is on 0 changing the values wont do anything for you either go get a fantasia or something thats what you are looking for
wubsterwulf is offline  
Reply With Quote
Old 03-15-2016, 09:28 PM   #48
Ryujiv2
Often Naked
Forum Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: "Funhouse" in Mist
Posts: 75
Thanks: 261
Thanked 386 Times in 48 Posts

Default

Have anyone been able to ease/standarize the process of finding the values/adresses to change? Or are the 'how to' instructions from earlier in this thread plus trial and error still the best possible approach, due to rather volatile nature of memory data?

Anyone tried this for Elezen and can share tips for finding the values?
Ryujiv2 is offline  
Reply With Quote
Old 03-16-2016, 11:19 AM   #49
Aya
Member
Forum Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10
Thanks: 2
Thanked 4 Times in 3 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Ryujiv2 View Post
Anyone tried this for Elezen and can share tips for finding the values?
Gonna rip off some of Phate's guide to make this clear...

Open cheat engine > attach it to FFXIV
Change value type to Grouped
Copy this: BS:12 OOO:U f:1.080000043 f:1.184000015 f:1.200000048
Paste it to the Value bar
Click first scan
You'll get a big list of memory locations
From the first address that starts with 3 (Not sure is it the same for others, just an example) is the first on the list I've posted here before but here's a reminder since I don't have 10 posts here...

1/2 Midlander/Highlander
11/12 Wildwood/Duskwight
21/22 Popotoes, why would anyone want to know this?
31/32 Sunseeker/Moonkeeper
41/42 Roegadames
51/52 Raen/Xaela

Since you want Elezen, you need to count to 11 or 12, depending on which clan are you from.
1.08 value is depth, 1.18 width and 1.2 height.

Here's a picture to clarify for a bit.

Click image for larger version

Name:	Xiit.png
Views:	494
Size:	44.1 KB
ID:	171963
Aya is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Aya For This Useful Post:
Ryujiv2 (03-16-2016)
Old 03-16-2016, 01:18 PM   #50
Ryujiv2
Often Naked
Forum Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: "Funhouse" in Mist
Posts: 75
Thanks: 261
Thanked 386 Times in 48 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Aya View Post
Gonna rip off some of Phate's guide to make this clear...
Got it working without much issue, very nice and clear explanation. Thank you!
I just edited the 2nd/bigger block of values, as there seem to be 2 blocks of addresses.

Apart from increasing bust size past normal maximum this is actually very effective at giving some curvature to armor pieces that normally 'supresses' breast size (e.g. heavy armor).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	E_sizebust01.jpg
Views:	818
Size:	164.0 KB
ID:	171964  
Ryujiv2 is offline  
Reply With Quote
Old 03-19-2016, 10:10 AM   #51
Shana Alexandros
Come say hi, I dont bite
Forum Member
 
Join Date: May 2014
Location: middle of nowhere
Posts: 27
Thanks: 12
Thanked 8 Times in 3 Posts

Default

hiya i was wondering if there was anyway yet to like save the results or do you have to find the values and change them each time?
Shana Alexandros is online now  
Reply With Quote
Old 03-19-2016, 10:19 AM   #52
Aya
Member
Forum Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10
Thanks: 2
Thanked 4 Times in 3 Posts

Default

You have to change them every time since they'll have a different address every time you open the client.
Aya is offline  
Reply With Quote
Old 03-28-2016, 11:46 AM   #53
Silvist
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 77
Thanks: 29
Thanked 9 Times in 8 Posts

Default

I typically always do the scan during the character selection screen. As Aya listed above, that order never changes by doing it this way.

If I do after I load into the game, I've had odd issues with finding the proper address.

There is some armors that are so suppressed, my out of bounds sliders still barely effect them. I haven't tried to go even further to push the limits, mainly because of deformity :D

A good example is the alex gordian tank body (drg one is the same). Though with pieces that show off the breast, its great. Like the lore tank body :D
Silvist is offline  
Reply With Quote
Old 05-01-2016, 08:35 AM   #54
Vithimiris
Sultry Snake
Forum Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post

Default

Necro Bump - Does this still work for patch 3.2?
Vithimiris is offline  
Reply With Quote
Old 05-30-2016, 03:31 PM   #55
wubsterwulf
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 94
Thanks: 17
Thanked 93 Times in 20 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Shana Alexandros View Post
hiya i was wondering if there was anyway yet to like save the results or do you have to find the values and change them each time?
ther eis no way to save results cause the its client sided and the floats adreses change every time you start a new session
wubsterwulf is offline  
Reply With Quote
Old 05-30-2016, 03:50 PM   #56
wubsterwulf
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 94
Thanks: 17
Thanked 93 Times in 20 Posts

Default

so i saw this video show up and i am actually wondering how to do this my self xD
apperntly he used a 3th party program assumingly cheat engine









https://www.youtube.com/watch?v=aQkbHmydnEI

Last edited by wubsterwulf; 05-30-2016 at 03:59 PM.
wubsterwulf is offline  
Reply With Quote
Old 05-30-2016, 03:56 PM   #57
Semen Demon
XMan Milk MephistophelesX
Forum Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 125
Thanks: 16
Thanked 86 Times in 33 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by wubsterwulf View Post
ther eis no way to save results cause the its client sided and the floats adreses change every time you start a new session
that's because you are doing it wrong, not because "there's no way"
Quote:
Originally Posted by wubsterwulf View Post
so i saw this video show up and i am actually wondering how to do this my self xD
using my trainer, that is not up for download in my thread, because that video went viral enough for me to want to play it safe, rather than put all that effort to waste, plus I want to be able to continue using it

Last edited by Semen Demon; 05-30-2016 at 04:00 PM. Reason: text after last comma
Semen Demon is offline  
Reply With Quote
Old 05-30-2016, 04:07 PM   #58
wubsterwulf
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 94
Thanks: 17
Thanked 93 Times in 20 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Semen Demon View Post
that's because you are doing it wrong, not because "there's no way"
you cant really call it doing it wrong since i know how to do it manually just fine i just dont know how to save the things cause all stuff get a new adress each time you start the client so you have to find each float again for you race
from all i could gather months ago

Quote:
Originally Posted by Semen Demon View Post
using my trainer, that is not up for download in my thread, because that video went viral enough for me to want to play it safe, rather than put all that effort to waste, plus I want to be able to continue using it
you shoud have made the video unlisted and only make it public to this community eitherway
when do you think or how will you make this available to for us to enjoy
wubsterwulf is offline  
Reply With Quote
Old 05-30-2016, 04:10 PM   #59
Semen Demon
XMan Milk MephistophelesX
Forum Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 125
Thanks: 16
Thanked 86 Times in 33 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by wubsterwulf View Post
you cant really call it doing it wrong since i know how to do it manually just fine i just dont know how to save the things cause all stuff get a new adress each time you start the client so you have to find each float again for you race
from all i could gather months ago
Doesn't change that what you said was wrong; google "pointer", does anyone even do the tutorial in cheat engine?

Quote:
Originally Posted by wubsterwulf View Post
you shoud have made the video unlisted and only make it public to this community eitherway
when do you think or how will you make this available to for us to enjoy
That is not my video.
ALL of my videos are unlisted by default.
I changed them all to private just to be extra sure. *all of them except for a yugioh video, which clearly is irrelevant

Last edited by Semen Demon; 05-30-2016 at 05:57 PM. Reason: grammar and some clarification and *, hopefully it is clear enough now
Semen Demon is offline  
Reply With Quote
Old 05-30-2016, 04:59 PM   #60
wubsterwulf
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 94
Thanks: 17
Thanked 93 Times in 20 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Semen Demon View Post
factually wrong; google pointer, does anyone even do the tutorial in cheat engine?


not my video.
ALL of my videos are unlisted by default.
I changed them all to private just to be extra sure. *all of them except for a yugioh video, which clearly is irrelevant
i am not sure what you aqre talking about anymore we might be speaking about 2 diffrnt things
wubsterwulf is offline  
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Neko-Sentai » FFXIV DAT Section » General Discussion

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 06:57 PM.

design by: Themes by Design


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
punch-dnaAll company, product, system names and/or company logos and marks are the registered trademarks or trademarks of their respective owners. If you are the copyright holder of any material found on this site and believe it has been used unfairly please contact one of the forum administrators.