Go Back   Neko-Sentai » FFXI DAT Section » Dat Request/Missing Dat Request Section

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 12-02-2008, 11:23 AM   #41
archmon
Member
Forum Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 48
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default

unm, looks like rom/32/112.dat isn't original, looks like the dat i uploaded the other day.
archmon is offline  
Reply With Quote
Old 12-02-2008, 12:43 PM   #42
Dracovivi
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,270
Thanks: 1
Thanked 13 Times in 13 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by archmon
unm, looks like rom/32/112.dat isn't original, looks like the dat i uploaded the other day.
Fixed :oops:
Dracovivi is offline  
Reply With Quote
Old 12-02-2008, 05:27 PM   #43
archmon
Member
Forum Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 48
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Dracovivi
Quote:
Originally Posted by archmon
unm, looks like rom/32/112.dat isn't original, looks like the dat i uploaded the other day.
Fixed :oops:
Umg, hate to break it to you but the file i downloaded on this end is not the unedited still. maybe the servers haven't refreshed yet, pls check on your end.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1_32_112_119.jpg
Views:	231
Size:	25.1 KB
ID:	28864  
archmon is offline  
Reply With Quote
Old 12-03-2008, 11:21 AM   #44
Dracovivi
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,270
Thanks: 1
Thanked 13 Times in 13 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by archmon
maybe the servers haven't refreshed yet, pls check on your end.
Must be something to that extent; the version I re-uploaded yesterday was from 2003, and confirms to be the plain Leather Vest.
Attached Files
File Type: dat 1_32_112_body_leather_vest_hf_897.dat (51.9 KB, 109 views)
Dracovivi is offline  
Reply With Quote
Old 12-03-2008, 12:06 PM   #45
archmon
Member
Forum Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 48
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Dracovivi
Quote:
Originally Posted by archmon
maybe the servers haven't refreshed yet, pls check on your end.
Must be something to that extent; the version I re-uploaded yesterday was from 2003, and confirms to be the plain Leather Vest.
It seems like my system is locked on this modified version and ignoring the download dat. >< i even removed 1-32-112 completely, still shows it, deleted MV and reloaded it, still shows it.

IDK whats going on.
archmon is offline  
Reply With Quote
Old 12-03-2008, 01:03 PM   #46
Dracovivi
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,270
Thanks: 1
Thanked 13 Times in 13 Posts

Default

Even with the above attached version?

I really have no idea, especially if you are having problems with the version attached in my previous post.. as it is the same as the one in the archive. (Archive version could have been pulling from your cache, but since you are still experiencing the problem with the replied attachment as well it would lead me to believe either it's not replacing the file at your save destination (if the old version is there) or you are not replacing the correct .DAT?

I don't really know what more to suggest.. :?
Dracovivi is offline  
Reply With Quote
Old 12-03-2008, 01:07 PM   #47
archmon
Member
Forum Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 48
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Dracovivi
Even with the above attached version?
yup maybe i will start ffxi on my laptop soon to see if that chages anything.

edit: loged on my laptop, it is correct, viewer programs just not showing it changed ><.
archmon is offline  
Reply With Quote
Old 12-10-2008, 07:06 PM   #48
Klain
Member
Forum Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 21
Thanks: 45
Thanked 6 Times in 3 Posts

Default

whats the original dat for the mithra walking/running/idleing

i keep having my mithra run walk or idle as if they had a shield on when they dont O. o
Klain is offline  
Reply With Quote
Old 12-10-2008, 11:33 PM   #49
kitkat
Motion Editor
Forum Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: in zee mountains!
Posts: 1,770
Thanks: 80
Thanked 378 Times in 174 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Klain
whats the original dat for the mithra walking/running/idleing

i keep having my mithra run walk or idle as if they had a shield on when they dont O. o
As said in other topic you asked: Idle for mithra is 3 dats. Dat 89, Dat 90 (No shield), dat 91(with shield). They are located in Rom/51 folder
89 Has lower body (hip down)
90 has Upper body without shield
91 has upper body with sheild

All Idle, walk, run animation are seperated into these 3 dats. If you are having problem with mithra acting like they have sheild equiped when they do not then you need to replace Rom/51/90.dat
kitkat is offline  
Reply With Quote
Old 12-11-2008, 02:34 PM   #50
Klain
Member
Forum Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 21
Thanks: 45
Thanked 6 Times in 3 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by kitkat
Quote:
Originally Posted by Klain
whats the original dat for the mithra walking/running/idleing

i keep having my mithra run walk or idle as if they had a shield on when they dont O. o
As said in other topic you asked: Idle for mithra is 3 dats. Dat 89, Dat 90 (No shield), dat 91(with shield). They are located in Rom/51 folder
89 Has lower body (hip down)
90 has Upper body without shield
91 has upper body with sheild

All Idle, walk, run animation are seperated into these 3 dats. If you are having problem with mithra acting like they have sheild equiped when they do not then you need to replace Rom/51/90.dat

thanks alot i appreciate it^
Klain is offline  
Reply With Quote
Old 01-16-2009, 06:09 PM   #51
redmage100
Forum Lurker
Forum Lurker
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default .dat 1/56/59

i need dat 1/56/59
thank you
redmage100 is offline  
Reply With Quote
Old 01-16-2009, 11:25 PM   #52
Gulkeeva
Mithra Ero-Sensei
The hentai is out there...
 
Join Date: May 2006
Location: Near Mithra
Posts: 22,118
Thanks: 2,052
Thanked 6,522 Times in 3,393 Posts

Default Re: .dat 1/56/59

Quote:
Originally Posted by redmage100
i need dat 1/56/59
thank you
First post first page has a link to all the dats >.>

http://www.neko-sentai.com/users/dra...56/1-56-59.DAT
Gulkeeva is online now  
Reply With Quote
Old 02-25-2009, 02:49 AM   #53
callicantzaros
Lone Dragoon
Forum Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Northern Ohio
Posts: 94
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default

ok i figure this would be the best place to ask this. but i got some .dat files for adaman but there was no readme file so I have no clue where to put them. if anyone is able to help me out with telling me where they go I would greatly appreciate it.
callicantzaros is offline  
Reply With Quote
Old 02-27-2009, 09:26 PM   #54
callicantzaros
Lone Dragoon
Forum Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Northern Ohio
Posts: 94
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default

nvm was able to find out the info
callicantzaros is offline  
Reply With Quote
Old 03-08-2009, 05:42 PM   #55
Oblivion363
Member
Forum Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default

I'm having troubles with one of the music dats in the archive. I'm trying to put the original music for Party Battle #2, which is sound/win/music/data/103.bgw. What happens is that the song starts playing in Altana Viewer, and then about midway it just stops. Ingame I get a "snowy" sound, like static. It's really jarring, and re-downloading and replacing it doesn't help in the slightest. Anyone know what I can do? :?
Oblivion363 is offline  
Reply With Quote
Old 03-14-2009, 09:38 PM   #56
Enge
Member
Forum Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Oblivion363
I'm having troubles with one of the music dats in the archive. I'm trying to put the original music for Party Battle #2, which is sound/win/music/data/103.bgw. What happens is that the song starts playing in Altana Viewer, and then about midway it just stops. Ingame I get a "snowy" sound, like static. It's really jarring, and re-downloading and replacing it doesn't help in the slightest. Anyone know what I can do? :?
Well, from a technical standpoint, the file path is right, but the name of the file is music103.bgw, not just 103. If that's not the problem I don't know. I'm attaching the file from my computer just in case ^.^
Attached Files
File Type: zip music103_155.zip (4.85 MB, 109 views)
Enge is offline  
Reply With Quote
Old 03-15-2009, 06:00 AM   #57
Oblivion363
Member
Forum Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Enge
Quote:
Originally Posted by Oblivion363
I'm having troubles with one of the music dats in the archive. I'm trying to put the original music for Party Battle #2, which is sound/win/music/data/103.bgw. What happens is that the song starts playing in Altana Viewer, and then about midway it just stops. Ingame I get a "snowy" sound, like static. It's really jarring, and re-downloading and replacing it doesn't help in the slightest. Anyone know what I can do? :?
Well, from a technical standpoint, the file path is right, but the name of the file is music103.bgw, not just 103. If that's not the problem I don't know. I'm attaching the file from my computer just in case ^.^
Er, my bad, I worded it wrong. I did name it correctly, but your .dat fixed it completely, thanks! :P
Oblivion363 is offline  
Reply With Quote
Old 03-15-2009, 11:13 PM   #58
Enge
Member
Forum Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default

Yay!
Enge is offline  
Reply With Quote
Old 03-16-2009, 07:42 PM   #59
Khajit
Forum Lurker
Forum Lurker
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default

Zoning into Sauro Cham {S} seems to crash FFXI. any idea which .dat it is or where to find a new copy for download so that i can hopefully fix this problem?
Khajit is offline  
Reply With Quote
Old 03-22-2009, 11:28 AM   #60
Kickern
Forum Police
Dat Modder
 
Join Date: Jun 2006
Location: Michigan
Posts: 2,964
Thanks: 67
Thanked 247 Times in 122 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Khajit
Zoning into Sauro Cham {S} seems to crash FFXI. any idea which .dat it is or where to find a new copy for download so that i can hopefully fix this problem?
5-0-18.DAT
Kickern is offline  
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Neko-Sentai » FFXI DAT Section » Dat Request/Missing Dat Request Section

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 05:10 AM.

design by: Themes by Design


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
punch-dnaAll company, product, system names and/or company logos and marks are the registered trademarks or trademarks of their respective owners. If you are the copyright holder of any material found on this site and believe it has been used unfairly please contact one of the forum administrators.