Go Back   Neko-Sentai » FFXI DAT Section » FFXI Modders Corner

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 12-20-2007, 11:51 PM   #1
To_Dupre
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Walking thru minefield's
Posts: 617
Thanks: 2
Thanked 31 Times in 14 Posts

Default When VRS fails to work anymore

Ok earlier I did something to VRS and no matter how often I deleted it and re-installed it, it still failed to work. Even though I deleted it and re-installed it same error over and over again. I knew it had to be saving data somewhere but I couldent think of a solution. I went back to the VRS website and there was a topic called uninstall. Very simple it puts data into your registry. http://www.credes.com/us/product/80/uninstall.html is the link for you to follow it and its basically just deleting and installing a fresh copy. It fixed my error so hopefully this will help someone as well.

For those that dont like to read:
Go into regedit, delete VRS and install a fresh copy everything should work fine again.
To_Dupre is offline  
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Neko-Sentai » FFXI DAT Section » FFXI Modders Corner

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:00 AM.

design by: Themes by Design


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
punch-dnaAll company, product, system names and/or company logos and marks are the registered trademarks or trademarks of their respective owners. If you are the copyright holder of any material found on this site and believe it has been used unfairly please contact one of the forum administrators.