Go Back   Neko-Sentai » Final Fantasy MMO » FFXI Stuff

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 01-11-2008, 07:20 PM   #1
Curunir
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 333
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts

Default Is there a new Wardrobe?

So my Wardrobe doesn't work anymore, and is discontinued so I can't find any memloc fix for it anywhere. I tried plasticsurgeon which is great for changing race/face, but it doesn't change gear like wardrobe did.

So is there any fix for Wardrobe, or is there any other program now that people use instead?
Curunir is offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2008, 08:17 PM   #2
Curunir
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 333
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts

Default

Wow, I'm seriously the only one who cares about this?

Or am I missing something? lol
Curunir is offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2008, 08:42 PM   #3
Ferris
Hits refresh on here alot
Forum Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Quetzalcoatl
Posts: 1,581
Thanks: 6
Thanked 44 Times in 29 Posts

Default

You're missing something. The last I used it, it worked. You just have to update your memlocs.

In the windower > Config folder, update this in the settings.ini:

[Offsets]
NPCMAP=3DD0C0
OWNPOSITION=3DAD9C

(Note: I did not find these myself, other people did and posted them.)
Ferris is offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2008, 09:51 PM   #4
Curunir
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 333
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts

Default

Ah I thought so, couldn't find a memloc update on the windower forums where I usually find it.

Ty!
Curunir is offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2008, 11:26 PM   #5
Kyrial
Azure Princess
Forum Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Quetzalcoatl
Posts: 1,092
Twitter: KyrialArthian
Thanks: 167
Thanked 65 Times in 42 Posts

Default

Damn, where can I get Wardrobe then? I was under the impression it was gone for good. D:
Kyrial is offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2008, 11:35 PM   #6
Ferris
Hits refresh on here alot
Forum Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Quetzalcoatl
Posts: 1,581
Thanks: 6
Thanked 44 Times in 29 Posts

Default

I last tried it around Christmas, so they SHOULD still work. Iunno if they've done any major updates since then. (Just cause an update happens, does not mean that it doesn't work with the same memlocs)

And Kyrial, V3 of wardrobe is here

Edit: It does work with those memlocs, so enjoy.
Ferris is offline  
Reply With Quote
Old 03-01-2008, 03:56 PM   #7
Botreie
Proud Pervert
Forum Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: 4th Circle of hell
Posts: 1,300
Thanks: 12
Thanked 41 Times in 33 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Ferris
I last tried it around Christmas, so they SHOULD still work. Iunno if they've done any major updates since then. (Just cause an update happens, does not mean that it doesn't work with the same memlocs)

And Kyrial, V3 of wardrobe is here

Edit: It does work with those memlocs, so enjoy.
Getting this to work requires windower or no?
Botreie is offline  
Reply With Quote
Old 03-01-2008, 05:16 PM   #8
Ferris
Hits refresh on here alot
Forum Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Quetzalcoatl
Posts: 1,581
Thanks: 6
Thanked 44 Times in 29 Posts

Default

Correct, you need windower. You need to open it after you open FFXI (At or after the ToS accept/reject notice), and I'm unsure as to if it works with SE's windower, but I doubt it does, as it's a Windower "plugin", so to speak.
Ferris is offline  
Reply With Quote
Old 03-01-2008, 09:32 PM   #9
Botreie
Proud Pervert
Forum Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: 4th Circle of hell
Posts: 1,300
Thanks: 12
Thanked 41 Times in 33 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Ferris
Correct, you need windower. You need to open it after you open FFXI (At or after the ToS accept/reject notice), and I'm unsure as to if it works with SE's windower, but I doubt it does, as it's a Windower "plugin", so to speak.
well thats lame cause i have yet to make windower work on my comp. /sigh thx for the help
Botreie is offline  
Reply With Quote
Old 03-01-2008, 09:52 PM   #10
Kanikou
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 856
Twitter: Kanikou
Thanks: 449
Thanked 223 Times in 118 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Botreie
Quote:
Originally Posted by Ferris
Correct, you need windower. You need to open it after you open FFXI (At or after the ToS accept/reject notice), and I'm unsure as to if it works with SE's windower, but I doubt it does, as it's a Windower "plugin", so to speak.
well thats lame cause i have yet to make windower work on my comp. /sigh thx for the help
What's wrong with it?

Hardware/software incompatibilities??
Kanikou is offline  
Reply With Quote
Old 03-01-2008, 10:06 PM   #11
Cocoa-Chocobo
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 128
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default

does it still make your character flash when you get an item or something? if so, I won't use it, and will stick with taj's plasticsurgeon
Cocoa-Chocobo is offline  
Reply With Quote
Old 03-01-2008, 11:55 PM   #12
Botreie
Proud Pervert
Forum Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: 4th Circle of hell
Posts: 1,300
Thanks: 12
Thanked 41 Times in 33 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by raz2k1
Quote:
Originally Posted by Botreie
Quote:
Originally Posted by Ferris
Correct, you need windower. You need to open it after you open FFXI (At or after the ToS accept/reject notice), and I'm unsure as to if it works with SE's windower, but I doubt it does, as it's a Windower "plugin", so to speak.
well thats lame cause i have yet to make windower work on my comp. /sigh thx for the help
What's wrong with it?

Hardware/software incompatibilities??
i dunno i DLed it before, and it just never seemed to work for me, im really technologically retarded though...
Botreie is offline  
Reply With Quote
Old 03-02-2008, 12:21 AM   #13
Enerzane
Member
Forum Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 40
Thanks: 9
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default

I think you just need laugher txt.

Should look like this when you open it.

#Windower Console Key
console-key = insert
(This is just what you'd use for loading/unloading plugins ingame)

#PlayOnlineViewer Language (JP, US, or EU)
language =
(Just enter which client you use)

#Final Fantasy XI window resolution
x-resolution =
y-resolution =
(Your res is in your ffxi config if you dont know it)
Enerzane is offline  
Reply With Quote
Old 03-02-2008, 12:24 AM   #14
Kyrial
Azure Princess
Forum Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Quetzalcoatl
Posts: 1,092
Twitter: KyrialArthian
Thanks: 167
Thanked 65 Times in 42 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Cocoa-Chocobo
does it still make your character flash when you get an item or something? if so, I won't use it, and will stick with taj's plasticsurgeon
Yeah, you still blink all the time... it' annoying as hell, but plasticsurgeon won't let you change anything but race/gender. :/ I like being able to change gear appearance with it only affecting me, and without going to the trouble of swapping dats and then having to swap them back later. >.>;
Kyrial is offline  
Reply With Quote
Old 03-02-2008, 01:14 AM   #15
Cocoa-Chocobo
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 128
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default

yeah, changing gear is pretty nice^^; but i'm fine with just changing race and gender, if that means i don't blink every single time an item gets into my inventory or a transaction is made at the AH.
Cocoa-Chocobo is offline  
Reply With Quote
Old 03-12-2008, 11:35 AM   #16
Alastor
Forum Lurker
Forum Lurker
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default

lol speaking of changing gear, does anyone know how to add the WotG stuff to Wardrobe please? My Wardrobe works good, but I don't have any stuff from WotG expansion...
Alastor is offline  
Reply With Quote
Old 03-12-2008, 01:20 PM   #17
Ferris
Hits refresh on here alot
Forum Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Quetzalcoatl
Posts: 1,581
Thanks: 6
Thanked 44 Times in 29 Posts

Default

They were posted on FFXIdats here by Alikona. The new memlocs are also there.
Ferris is offline  
Reply With Quote
Old 03-17-2008, 06:19 PM   #18
Kyrial
Azure Princess
Forum Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Quetzalcoatl
Posts: 1,092
Twitter: KyrialArthian
Thanks: 167
Thanked 65 Times in 42 Posts

Default

Today's (3/17) update broke Wardrobe again. ;; Anyone know the new memlocs?
Kyrial is offline  
Reply With Quote
Old 03-18-2008, 10:29 AM   #19
Dracovivi
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,270
Thanks: 1
Thanked 13 Times in 13 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Kyrial
Today's (3/17) update broke Wardrobe again. ;; Anyone know the new memlocs?
I'll assume you have got them already, but they can be found on the windower site here, as well as in this post

NPCMAP=3E0208
OWNPOSITION=3DDEDC
Dracovivi is offline  
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Neko-Sentai » Final Fantasy MMO » FFXI Stuff

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:31 PM.

design by: Themes by Design


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
punch-dnaAll company, product, system names and/or company logos and marks are the registered trademarks or trademarks of their respective owners. If you are the copyright holder of any material found on this site and believe it has been used unfairly please contact one of the forum administrators.