Go Back   Neko-Sentai » General Discussion Forums » General Random Topics forum

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 04-15-2008, 09:57 PM   #1
Botreie
Proud Pervert
Forum Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: 4th Circle of hell
Posts: 1,300
Thanks: 12
Thanked 41 Times in 33 Posts

Default is it possible?

To convert a file format to another? meaning i have a video that only works with an FLV player, but i need quicktime vids to make it work on Ipod...... i wanna make it work in quicktime..

Is that possible to convert it from FLV to Quicktime?...im so stupid in computers.
Botreie is offline  
Reply With Quote
Old 04-15-2008, 10:12 PM   #2
Kayu
Grimmjow Jagger Jacks
Forum Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: nowhere but at the same time everywhere
Posts: 833
Thanks: 2
Thanked 27 Times in 26 Posts

Default

total video converter.
http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/
and yes is possible
Kayu is offline  
Reply With Quote
Old 04-15-2008, 10:18 PM   #3
Ferris
Hits refresh on here alot
Forum Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Quetzalcoatl
Posts: 1,581
Thanks: 6
Thanked 44 Times in 29 Posts

Default

Though it's rather gimp trial wise. I have a legit full copy if you want to throw me something you want converted to save you the effort. PM me if you do.
Ferris is offline  
Reply With Quote
Old 04-15-2008, 10:28 PM   #4
Kayu
Grimmjow Jagger Jacks
Forum Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: nowhere but at the same time everywhere
Posts: 833
Thanks: 2
Thanked 27 Times in 26 Posts

Default

i just gave him/her the means is not hard to get a nontrial copy, what i put was more like a get the cracked version for torrent or some site XD if you want me i can PM the link.
Kayu is offline  
Reply With Quote
Old 04-16-2008, 12:26 AM   #5
Botreie
Proud Pervert
Forum Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: 4th Circle of hell
Posts: 1,300
Thanks: 12
Thanked 41 Times in 33 Posts

Default

i unno what im doing wrong, but i cant make it go from FLV to Quicktime....
Botreie is offline  
Reply With Quote
Old 04-16-2008, 02:57 PM   #6
Ferris
Hits refresh on here alot
Forum Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Quetzalcoatl
Posts: 1,581
Thanks: 6
Thanked 44 Times in 29 Posts

Default

That's ezpz. You have to switch it to "Decode with internal decoders" to the other decoding method when selecting what format you want to use. Two checkboxes at the top of that window.
Ferris is offline  
Reply With Quote
Old 04-16-2008, 06:17 PM   #7
Botreie
Proud Pervert
Forum Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: 4th Circle of hell
Posts: 1,300
Thanks: 12
Thanked 41 Times in 33 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Ferris
That's ezpz. You have to switch it to "Decode with internal decoders" to the other decoding method when selecting what format you want to use. Two checkboxes at the top of that window.
heres a Screeny of what i get.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	this_is_dumb_104.jpg
Views:	31
Size:	71.4 KB
ID:	22070  
Botreie is offline  
Reply With Quote
Old 04-16-2008, 06:58 PM   #8
Ferris
Hits refresh on here alot
Forum Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Quetzalcoatl
Posts: 1,581
Thanks: 6
Thanked 44 Times in 29 Posts

Default

Are you ripping from a CD or trying to burn onto one?
Ferris is offline  
Reply With Quote
Old 04-16-2008, 07:37 PM   #9
Kayu
Grimmjow Jagger Jacks
Forum Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: nowhere but at the same time everywhere
Posts: 833
Thanks: 2
Thanked 27 Times in 26 Posts

Default

choose the tab that says convert" to video file"
and select the encoding you want.
Kayu is offline  
Reply With Quote
Old 04-16-2008, 07:57 PM   #10
Botreie
Proud Pervert
Forum Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: 4th Circle of hell
Posts: 1,300
Thanks: 12
Thanked 41 Times in 33 Posts

Default

i DLed a vid off the net and i wanna convert it to quicktime.
Botreie is offline  
Reply With Quote
Old 04-16-2008, 07:57 PM   #11
Botreie
Proud Pervert
Forum Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: 4th Circle of hell
Posts: 1,300
Thanks: 12
Thanked 41 Times in 33 Posts

Default

Figured it out ^^;
Botreie is offline  
Reply With Quote
Old 04-16-2008, 08:04 PM   #12
Botreie
Proud Pervert
Forum Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: 4th Circle of hell
Posts: 1,300
Thanks: 12
Thanked 41 Times in 33 Posts

Default

okay it converted it but now i cant find where it put the new .mov of the video...
Botreie is offline  
Reply With Quote
Old 04-16-2008, 08:38 PM   #13
Kayu
Grimmjow Jagger Jacks
Forum Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: nowhere but at the same time everywhere
Posts: 833
Thanks: 2
Thanked 27 Times in 26 Posts

Default

yourHD:\Program Files\Total Video Converter\Converted
Kayu is offline  
Reply With Quote
Old 04-16-2008, 08:40 PM   #14
Botreie
Proud Pervert
Forum Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: 4th Circle of hell
Posts: 1,300
Thanks: 12
Thanked 41 Times in 33 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Kayu
yourHD:\Program Files\Total Video Converter\Converted
didnt see it there.
Botreie is offline  
Reply With Quote
Old 04-16-2008, 08:43 PM   #15
Ferris
Hits refresh on here alot
Forum Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Quetzalcoatl
Posts: 1,581
Thanks: 6
Thanked 44 Times in 29 Posts

Default

Then it didn't convert. When it's finished the "Converted" folder should pop up when it's done.
Ferris is offline  
Reply With Quote
Old 04-16-2008, 08:48 PM   #16
Botreie
Proud Pervert
Forum Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: 4th Circle of hell
Posts: 1,300
Thanks: 12
Thanked 41 Times in 33 Posts

Default

Quote:
Originally Posted by Ferris
Then it didn't convert. When it's finished the "Converted" folder should pop up when it's done.
it opened up my documents x.x;
Botreie is offline  
Reply With Quote
Old 04-17-2008, 12:17 AM   #17
Kayu
Grimmjow Jagger Jacks
Forum Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: nowhere but at the same time everywhere
Posts: 833
Thanks: 2
Thanked 27 Times in 26 Posts

Default

depends if your folder was changed but default normally is where i told you check on the options where it leaves the converted video.
Kayu is offline  
Reply With Quote
Old 04-17-2008, 12:48 AM   #18
Ferris
Hits refresh on here alot
Forum Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Quetzalcoatl
Posts: 1,581
Thanks: 6
Thanked 44 Times in 29 Posts

Default

Could always do a PC search for the file, too.
Ferris is offline  
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Neko-Sentai » General Discussion Forums » General Random Topics forum

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 03:29 AM.

design by: Themes by Design


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
punch-dnaAll company, product, system names and/or company logos and marks are the registered trademarks or trademarks of their respective owners. If you are the copyright holder of any material found on this site and believe it has been used unfairly please contact one of the forum administrators.