Go Back   Neko-Sentai » FFXI DAT Section » Dat Request/Missing Dat Request Section

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 04-20-2008, 09:00 PM   #1
Kyohshiro
Forum Lurker
Forum Lurker
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 1 Post

Default Strange problem, could use a bit of help.

Hey guys, long time lurker first time poster.... why do i feel like i'm calling a radio show saying that .... anyway onto the issue i've been experiencing.

For some reason, the Artifact Armor sets for dnc and sch only show up correctly on Hume M and F. For all other races/genders it appears in game as the level 7 leather armor set. However, in AltanaView it shows up as it should for all races.

In addition to this, the /dance emotes have also changed for all races/genders.
/dance1 does the /bow emote
/dance2 does /point
/dance3 does /salute(sandy)
/dance4 does /salute(bastok)

I'm not sure why it's happening as I haven't made any modifications to said armor sets/emotes. And I have tried using the originals from Dracovivi's Original DAT Archive, but it hasn't fixed the problem.

Any ideas to what may have gone wrong?
Any insight would be greatly appreciated. :)
Kyohshiro is offline  
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Neko-Sentai » FFXI DAT Section » Dat Request/Missing Dat Request Section

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 08:16 AM.

design by: Themes by Design


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
punch-dnaAll company, product, system names and/or company logos and marks are the registered trademarks or trademarks of their respective owners. If you are the copyright holder of any material found on this site and believe it has been used unfairly please contact one of the forum administrators.