Go Back   Neko-Sentai » FFXI DAT Section » FFXI Modders Corner

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 05-27-2008, 08:54 AM   #1
Rowdy Roegadyn
Jukebox Pirate
Forum Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Beep beep
Posts: 667
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts

Default Porting Help

Alright, I'm trying to get into the porting business, and trying to port Hume clothing to Elvaan. Now, I don't have problems with that yet. Instead, I have problems with getting the VRS program to display FFXI models. I follow tutorials correctly up to the point where it tells me to use the "Tool" window. I'd show you what's exactly wrong by putting up a screen shot, but I forgot how, so I'll try to describe it... well, the only thing to say is that what's on the tutorial picture isn't showing up on my screen; because the "Tool" window is absolutely blank. Any ideas what the problem could be? Appreciate the help.
Rowdy Roegadyn is offline  
Reply With Quote
Old 05-27-2008, 09:36 AM   #2
Dracovivi
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,268
Thanks: 1
Thanked 13 Times in 13 Posts

Default

You have the incorrect version of Direct X 9.0c, download the hosted version from CreDes.
Dracovivi is offline  
Reply With Quote
Old 05-27-2008, 04:23 PM   #3
Rowdy Roegadyn
Jukebox Pirate
Forum Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Beep beep
Posts: 667
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts

Default

That's the only problem? Damn. I'm an idiot. Thanks for the help Draco! I'll be asking for your help later when I'm actually working on the porting itself.
Rowdy Roegadyn is offline  
Reply With Quote
Old 05-30-2008, 09:27 AM   #4
Rowdy Roegadyn
Jukebox Pirate
Forum Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Beep beep
Posts: 667
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts

Default

Okay, downloaded the Directx 9.0... Installed it... and still nothing appears. Possibly, maybe my plugin isn't correct?
Rowdy Roegadyn is offline  
Reply With Quote
Old 05-30-2008, 09:35 AM   #5
Dracovivi
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,268
Thanks: 1
Thanked 13 Times in 13 Posts

Default

Nothing you can do, it's part of VRS.

Make sure you have the whitepaper.scn open

What OS are you running? if Vista, disable the UAC (but don't believe this would prevent the tools from displaying)
Did you trying restarting after DX9.0c?
Could try to "uninstall" VRS and then re run VRS.
Dracovivi is offline  
Reply With Quote
Old 06-01-2008, 08:33 AM   #6
Rowdy Roegadyn
Jukebox Pirate
Forum Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Beep beep
Posts: 667
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts

Default

Well, let's see. It won't let me load whitepaper.scn. Odd. I'm guessing I'm a walking problem, huh?
Rowdy Roegadyn is offline  
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Neko-Sentai » FFXI DAT Section » FFXI Modders Corner

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 10:46 PM.

design by: Themes by Design


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
punch-dnaAll company, product, system names and/or company logos and marks are the registered trademarks or trademarks of their respective owners. If you are the copyright holder of any material found on this site and believe it has been used unfairly please contact one of the forum administrators.