Go Back   Neko-Sentai » Final Fantasy MMO » FFXI Stuff

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 10-10-2006, 11:01 AM   #1
Saphire
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Asura
Posts: 328
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default New old problems

Not sure if the 'shut down' command fucked it up, or what, but now whenever I try to access POL viewer it kind of 'hides', unless I set the configuration to display it on full screen. Its still there, if I tap through with enter I can access the game fine, but I have to go through the viewer blindly.
Any idea how to fix it?
Saphire is offline  
Reply With Quote
Old 10-10-2006, 11:04 AM   #2
Gulkeeva
Mithra Ero-Sensei
The hentai is out there...
 
Join Date: May 2006
Location: Near Mithra
Posts: 22,030
Thanks: 2,005
Thanked 6,424 Times in 3,371 Posts

Default

never experianced that problem before... my windower works fine for me :P
Gulkeeva is offline  
Reply With Quote
Old 10-10-2006, 11:20 AM   #3
Saphire
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Asura
Posts: 328
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default

asme problem without windower >_<
Saphire is offline  
Reply With Quote
Old 10-10-2006, 11:31 AM   #4
Dragoon
Regular Forum User
Forum Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 604
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 4 Posts

Default

I'm guessing Windower might have caused it =\ thats the only explenation i can give you
Dragoon is offline  
Reply With Quote
Old 10-11-2006, 05:21 PM   #5
Deadgye
Member
Forum Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Default

Try reinstalling pol?
Deadgye is offline  
Reply With Quote
Old 10-11-2006, 05:35 PM   #6
Hadrubient
Forum Police
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 789
Thanks: 0
Thanked 7 Times in 6 Posts

Default

Hides, don't know how well how your visual abilities are to capture images at high frame rates. Ask anyway, are you seeing the POL program in bottom task bar? When it opens does it look like a windows minimizes itself off to the lower right?

If both are happening try this:

1. Select POL from task bar
2. Press ALT + <Space Bar>
3. Select Move (Use keyboard don't touch mouse yet)
4. Use Up or Left arrow keys
5. Attempt moving the Mouse

If done right what this should do is drag the window out of the wierd starting point that the OS does sometimes. If you used windower it's likely windower skrewed up the windows draw location, so intead of drawing in the center of the screen it's starting the draw at the bottom right off the screen (An area were the mouse can't reach it).
Hadrubient is offline  
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Neko-Sentai » Final Fantasy MMO » FFXI Stuff

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:23 PM.

design by: Themes by Design


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
punch-dnaAll company, product, system names and/or company logos and marks are the registered trademarks or trademarks of their respective owners. If you are the copyright holder of any material found on this site and believe it has been used unfairly please contact one of the forum administrators.